Österåkers Konsthall – Länsmansgården

Adress: Kantarellvägen 12 Åkersberga Visa karta

Adress: Kantarellvägen 12 Åkersberga

Österåkers konstförening äger och förvaltar Österåkers Konsthall Länsmansgården, en oas i Åkersberga, där föreningen arrangerar konstutställningar av hög kvalitet året runt. Gården har anor från 1700-talet och ända fram till början av 1900-talet var gården tjänstebostad för kronolänsman.

 

På Länsmansgården finns förutom konstutställningar också Konsthantverkarna med försäljning av lokalt konsthantverk av hög kvalitet, Antikboden med ting från förr och Café Länsmansgården med servering av mat, smörgåsar och bakverk.
I anslutning till Österåkers Konsthall Länsmansgården har Åkersberga Trädgårdssällskap anlagt en fantastisk visningsträdgård för inspiration och kontemplation. Trädgården har också en del som kallas barnens trädgård med möjlighet till olika aktiviteter.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Waxholms Hotell

Avstånd: 10,3 km
Välkommen till Waxholms Hotell i pittoreska Vaxholm, där Stockholms skärgård möter mysig småstad. Hit har gäster kommit i över hundra år för att njuta av god mat, härlig stämning och underbara vyer över Vaxholmsfjärden.
Hotell

Fredriksborg

Avstånd: 12,1 km
Fredriksborg är beläget i Stockholms vackra skärgård, längst ut på Norra Värmdö med en oslagbar utsikt över den glittrande Solöfjärden. Den historiska miljön och skådespelet på vattnet är något utöver det vanliga. 1724 påbörjades arbetet med att bygga Fredriksborgs fästning. Med sitt strategiska läge var det här Stockholm försvarade sig mot fienden. Nu närmare 300 år senare är det dags för Fredriksborg att fylla ett helt annat syfte.
Pensionat

STF Siaröfortets Skärgårdskrog och pensionat

Avstånd: 18 km
Hit men inte längre skulle ryssen få komma. Det var tanken när Siaröfortet byggdes efter första världskriget. Nu är Siaröfortet en egen ö fylld av både upplevelser och avkoppling.
Build: 2021-07-22 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails