MUSIK I ÖRTAGÅRDEN

Orangeriet, Österbybruks Herrgård, 74832 Österbybruk, 74832 Österbybruk (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Musik & festival

Från 150 SEK

Kom på konsert i det gröna! En helhetsupplevelse där naturens skönhet spelar en av huvudrollerna, mitt bland blommor och blad i den vackra Orangeriträdgården i Österbybruk.

Kl 16.00 håller sångerskan Anna Widing och pianisten Lennart Simonsson från Trio X konsert och framför musik och lyrik mitt i Orangeriets trädgård i Österbybruk. Vi tolkar musik och texter av Olle Adolphson, Bo Nilsson, Robert Broberg, Cornelis Vreeswijk, Dag Hammarskjöld m.fl. och framför Lennarts tonsättningar av Erik Axel Karlfeldt och Karin Boye.
Innan konserten, kl 15.00-15.30, finns det möjlighet att göra en 'Örtagårdsvandring' guidad av Sara George som bjuder in till en värld där växterna bär på läkedom, kraft och förborgade betydelser.
Däremellan egen tid i omgivningarna.
En viss mängd sittplatser på stolar och bänkar finns, men medtag gärna egen stol eller filt, och varför inte picnic?
Medtag kläder efter väder.
WC finns i längan bredvid Orangeriet. Servering finns på Bistro Jernet i samma länga. Öppet kl 10-16. Restaurang Gammel Tammen, i herrgårdens flygel, har öppet kl 12-20 och serverar lunch och middag. https://gammeltammen.se/oppettider/

Ang. Corona: Vi följer restriktioner och maxantal. Naturligt avstånd skapas med stolar som står utspridda i och omkring rabatterna. Plats för sällskap finns på bänkar, med plats omkring. God plats på gräsmattor för picnicfiltar.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Orangeriet, Österbybruks Herrgård, 74832 Österbybruk
Postadress
74832 Österbybruk
Kontaktperson
Anna Widing
E-post
manvendramusic@gmail.com

Faciliteter och service

Faciliteter
Husdjur tillåtna
Speciella behov
Handikappvänligt

Prisinformation

Pris från
AttributeSection.Attribute.priceFromAsInt150 SEK
Prisinformation
Pris konsert: 150 kr. Biljett kan köpas på plats, med Swish eller kontant eller förbokas till mail: manvendramusic@gmail.com. Bokning behöver då bekräftas med Swish till nr: 123 6311377 Biljett till Örtagårdsvandringen köps på plats i Orangeriets butik. Pris: 50 kr.

LänkarBoka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails