Österbybruks operadagar

Område: Österbybruk
Ånghammaren Österbybruk (Visa karta)
Kategori: Evenemang, Musik & festival
Datum: Tisdag 10 aug 2021 - söndag 15 aug 2021

Roslagens egen sommaropera laddar för en spektakulär operavecka i augusti. För närvarande avvaktar vi lite med besked om exakta tider och platser, men vi hoppas kunna bjuda både på en färgsprakande operaproduktion, en underhållande operaföreställning för alla barn samt flera andra evenemang.

Vårt mål är att kunna bjuda en live-publik på förstklassig opera, men vi måste invänta besked från myndigheterna innan vi slutgiltigt kan fastställa formatet. Förra året anpassade vi oss på kort tid och genomförde flera konserter i smittsäkert format när resten av Musiksverige stängde ner. I år är vi beredda på att genomföra även en operaföreställning om restriktionerna är i nivå med förra sommaren. Naturligtvis hoppas vi att smittläget ljusnar, restriktioner lättar och vi äntligen kan bjuda på fullskaliga föreställningar igen, men vi är alltså beredda att anpassa oss så att vi kan bjuda på levande opera i någon form i augusti!

Skriv in vecka 32 i era kalendrar och anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev genom att skriva ett email till operapaosterbybruk@gmail.com så lovar vi att ni blir först att få information om datum och biljettbokning när den släpps.

Passa även på att njuta av hur det såg ut sommaren 2019 när vi framförde Orfeus och Eurydike i Österbybruks världsunika Vallonsmedja: Klicka här

Vi ses i sommar!

Niklas Tamm,
konstnärlig ledare

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Aug
Tisdag 10 aug 2021 19:00 - 22:00 Österbybruks herrgårdsområde
11 Aug
Onsdag 11 aug 2021 19:00 - 22:00 Österbybruks herrgårdsområde
12 Aug
Torsdag 12 aug 2021 19:00 - 22:00 Österbybruks herrgårdsområde
13 Aug
Fredag 13 aug 2021 19:00 - 22:00 Österbybruks herrgårdsområde

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Ånghammaren
Kontaktperson
Niklas Tamm
E-post
operapaosterbybruk@gmail.com

Länkar

Webbsida
http://www.osterbyopera.com
Bokningslänk
http://
Externa länkar
https://youtu.be/qbdu75CCuJY
Evenemangslänk
http://
Hotell

Forsmarks Wärdshus

Avstånd: 24 km
Mitt i det välbevarade vallonbruket Forsmark ligger Forsmarks Wärdshus, inrymt i det gamla mejeriet. Wärdshuset är beläget i en vacker miljö alldeles intill Bruksdammen, som tidigare utgjorde en viktig kraftkälla för brukets järnhantering. Det är med stolt tradition vi hälsar dig välkommen till vårt anrika Wärdshus.
Hotell

Gimo Herrgård

Avstånd: 15,1 km
Inbäddad i norduppländska skogar med den glimrande Gimosjön och vidsträckta ängar inpå knuten välkomnas ni till Sveriges första gustavianska herrgård. Här finner du 86 personligt inredda rum och sviter, Sjöstugan SPA med panoramautsikt över sjön och restaurangen som serverar utsökta måltider på lokala råvaror från Roslagen med omnejd. För era evenemang erbjuder vi ljusa mötesrum och vackra festlokaler från 1700-talet.
Hotell

Wärdshuset Gammel Tammen - Österbybruks Herrgård

Avstånd: 233 meter
På Wärdshuset Gammel Tammen i Österbybruk hittar du ett boende i genuin herrgårdsmiljö med den världsunika Vallonsmedjan runt knuten. Här kan du njuta av god mat och sköna sängar till vardag, konferens och fest.

I närheten avBoka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails