INSTÄLLT! EBBA FORSBERG - The Crack

INSTÄLLT! EBBA FORSBERG - The Crack

Kategori: Evenemang

Denna konsert är tyvärr inställd. Du som redan köpt biljett kontaktas angående avbokning och återbetalning av Visit Roslagen.

Sångerskan Ebba Forsberg gästar Norrtälje och ger en konsert om sprickorna i våra liv. Sprickor som är förutsättning för ljuset att komma in? Det blir tolkningar av Leonard Cohen och Bob Dylan både på svenska och engelska. Ebba Forsberg, sång Ola Gustavsson, gitarr Christer Karlsson, piano Ebba Forsberg har arbetat som musiker och artist i 30 år och har bl a jobbat med Eldkvarn, Ulf Lundell och Imperiet- Ebba skriver och producerar även egen musik och debuterade med albumet "I've been there" som resulterade i ett samarbete med Madonnas skivbolag Maverick. Ebba har gjort kritikerrosade skivor med översättningar av Bob Dylan, Leonard Cohen och Tom Waits. Under hösten/vinter har Ebba Forsberg varit på en nordisk turné med Mikael Wiehe och framfört tolkningar och översättningar av Bob Dylans musik. Nu får vi i Norrtälje ett unikt tillfälle att lyssna till Ebba Forsberg i en solokonsert i Norrtälje Kyrka. "There is a crack, a crack in everyting Thats how the light gets in." - Leonard Cohen Varmt välkomna!

Inga biljetter kunde hittas för valt arrangemang. Var vänlig försök igen senare.
Build: 2020-09-21 16:12:58, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: booking