Långfärdsskridsko - Stockholm IceGuide

Adress: Meeting point: Kungsbrostrand 21 500 meters from Stockholm Central Station., 112 26 Stockholm Visa karta

Adress: Meeting point: Kungsbrostrand 21 500 meters from Stockholm Central Station., 112 26 Stockholm

Följ med på en härlig långfärdsskridskotur. Du kanske vill prova-på, lära dig mer eller helt enkelt bara njuta av naturen.

Vi guidar på både svenska och engelska.

Stockholm och Mälardalen anses ha världens bästa förutsättningar för långfärdsskridskoåkning med alla stora och små sjöar. Vår fantastiska skärgård med havsis gör att isläggningen sker i olika steg över vintermånaderna. Vi åker på den bästa naturisen som finns för dagen och vi vet var man kan hitta den. Det är enkelt att lära sig att åka långfärdsskridskor för den som ännu inte har prövat. Våra guider hjälper gärna till med ett par tips. Nedan finner ni de olika turerna.

- Introduktion till långfärdsskridskor.
Tidsåtgång: ca 5-6 timmar

- Skridskotur på naturis "En dag på isen"
Tidsåtgång: cirka 8-9 timmar

Guide och all skridsko-och säkerhetsutrustning ingår. Vår klassiska skridskolunch och transport ingår. Vi åker på bästa naturisen för dagen i Stockholms närhet. Start och mål Kungsbrostrand 21, 500 meter från Stockholms central. Vi genomför turer varje helg under vintermånaderna.

ÅLDERSGRÄNS: Rekommenderas från 15 år.
SPECIALKOST OCH ALLERGIER: Meddela arrangör
KONTAKT: +46(0)8 33 60 01 info@stockholmadventures.com www.iceguide.se

Obs! Man är välkommen att boka en plats, observera dock att vid mindre än två bokade deltagare kommer turen att ställas in. Detta meddelas senast dagen innan kl. 17:00.

Turer: december till mars

PRESENTKORT: Ge bort en oförglömlig upplevelse. För mer information om turerna se informationen I bokningskalendern.

Presentkort finns att köpa via callcenter: +46 (0)8-520 737 00

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    46 08 33 60 01
  • Telefonnummer (Bokning)
    46 08 33 60 01
Hotell

Waxholms Hotell

Avstånd: 19 km
Välkommen till Waxholms Hotell. En plats där Stockholms skärgård möter mysig småstad. Här kan du uppleva färgsprakande soluppgångar och romantiska stjärnklara nätter. Njuta av skärgårdens friska dofter och komma till ro medan båtarna långsamt passerar förbi.
Hotell

BEST WESTERN The Public Hotel

Avstånd: 21,8 km
BEST WESTERN The Public Hotel är ett nytt och stilfullt hotell inrymt i en anrik byggnad från 1955 beläget i centrala Åkersberga. Vi är ett modernt hotell med 53 personligt inredda rum . Hos oss får du alltid ett varmt bemötande och kan känna dig precis som hemma. Lobbybaren är den självklara samlingspunkten och hotellets vardagsrum. Som gäst har du tillgång till fri WiFi och kan utnyttja vår fina solterrass på sommaren.
Stuga

Domarudden, Stuga

Avstånd: 26,5 km
Välkommen till Domaruddens mysiga övernattningsstugor. Hos oss kan man bo året runt och njuta av naturens och årstidernas växlingar. Att uppleva stillheten en tidig morgon på Drängsjön när dimmorna lättar är en underbar upplevelse. Kan man dessutom fiska samtidigt och få möjligheten att dra upp en Röding eller Öring så är allt perfekt.