Smycke - Roslagen - en stund för dig själv.

Adress: Lilla Brogatan 3B, 76130 Norrtälje Visa karta

Adress: Lilla Brogatan 3B, 76130 Norrtälje

Smycke - "Roslagen - en stund för dig själv". Rostfritt stål, tillverkning och design av smycke med tillhörande ask EDBLAD.

Beställ ditt smycke på nätet och få det hemskickat inom ett par dagar.

Smycke - Roslagen - en stund för dig själv. Rostfritt stål, tillverkning och design av smycke med tillhörande ask EDBLAD.

Beställ ditt smycke på nätet och få det hemskickat inom ett par dagar.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Artikel Totalt pris
Loading

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 767650660
  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 730888960
Hotell

Pensionat Granparken

Avstånd: 697 meter
Sedan 1886 har Pensionatet erbjudit boende och måltider till allehanda gäster: från de som sökte sig till Norrtälje för kurer och hälsobad av olika slag under förra seklets början, till semesterfirare, bröllopspar, festmiddagar och nu i modern tid även konferensgäster.
Hotell

Åtellet

Avstånd: 149 meter
Varmt välkommen till Åtellet som har ett centralt läge i Norrtälje, mittemot Norrtäljebåten, nere i hamnen. Hotellet har 22 rum varav 4 enkelrum och 18 dubbelrum med TV, dusch och toalett. Alla är rökfria, 2 är handikappanpassade och 5 dubbelrum har balkong.
Stuga

Lillstugan, Norrtälje Stad

Avstånd: 761 meter
Stuga i Roslagens pärla, mitt i Norrtälje stad. Nära bad, centrum och busshållplats ligger vår uthyrningsstuga, helt nyrenoverad år 2015. Hög mysfaktor och god standard med vitmålad träpanel, bjälkar i taket och parkettgolv. Möblerad köksdel med kylskåp, spishäll, micro, kaffebryggare och husgeråd. Helkaklad toalett & duschrum (tvättmaskin finns). Sovrum/allrum möblerat med enkelsäng + bäddsoffa, byrå,TV. Altan med utegrupp och stolar.