Båtuthyrning i Åkersberga

Adress: Marinbutiken, Sågvägen 16, 184 63 Åkersberga

Adress: Marinbutiken, Sågvägen 16, 184 63 Åkersberga

UPPTÄCK VÅR VACKRA SKÄRGÅRD – HYR BÅT!
Hos oss på Marinbutiken i Roslagen kan du hyra en aluminumbåt av märket Arronet eller en rib-båt från Capelli. Ekipagen är av 2017 års modell som tryggt tar dig ut i vår vackra skärgård!
Att hyra en båt är bekvämt och enkelt. Hyra båt kan kanske vara en bra idé inför att välja båttyp inför köp, passar storleken och egenskaperna familjen?
Kanske vill ni komma ut och fiska en kväll- eller ta en veckotur med hela familjen för att prova båtlivet?

Båtarna går att hyra per dag, helg eller vecka. Boka i tid för säkerhets skull!

Tänk på att isamband med att nycklarna lämnas ut måste en depostion motsvarande försäkringens självrisk betalas. Den är förnärvarande 5000kr. Depostionen återbetalas i sin helhet efter hyresperioden om ingen skada eller förlust uppkommit.

Båten lämnas ut fulltankad med ca 90l bensin. För detta betalar du 1200kr. Båten lämnas tillbaka med valfri mängd bränsle efter hyresperioden. Ingen bränsledebitering återbetalas.

Med båten följer en Garmin-gps med digitalt sjökort över Stockholmsskärgård, papperssjökort, ankare med tamp, förtöjningstampar, fendrar, paddel, klassat lås och låskätting.

Vi har två modeller av båtar för uthyrning.

Arronet är en 18-fot (5,72m) aluminumbåt med en 100hk 4taktsmotor från Suzuki. Uppskattas mycket av fiskesällskap och som turbåt bland våra kobbar och skär!

Capelli är en 5,7 meters trygg och stabil ribbåt perfekt för bad och vattenlek soliga dagar!

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 854085090