Traneving Outdoor - Lyxigt Ultralöpningspaket , 3 dagar

Ultralöparpaket på Roslagsleden med guldkant! 190 km löpning med start i Danderyd via Domarudden och Norrtälje till Grisslehamn. Övernattning på Domarudden utanför Åkersberga, Pensionat Granparken i Norrtälje och grand finale på Hotell Havsbaden i Grisslehamn med SPA, två rätters middag och champagne!
Pris 5.990:- SEK

Vi börjar vi vår löpning i Danderyd. Genom skogar, mossar, vackra utsikter och underbara stigar. Vår första övernattning blir på Domarudden där det finns möjlighet till avsvalkkande bad i Drängsjön och en värmande bastu innan middagen. På morgonen äter vi en god frukost innan vi fortsätter vår led till Norrtälje men innan dess passerar vi både Wira Bruk, Penningby slott och Nils Ferlins skrivarstuga. Väl i Norrtälje kommer vi till det vackra, gamla pensionatet Granparken. Där checkar vi in och får en stunds egen tid innan middagen serveras i den vackra matsalen med vita dukar. Efter middagen serveras det kaffe ute i trädgården där vi kan njuta både äpple- och plommonträd som inramning av den vackra miljön.

På morgonen äter vi en god frukostbuffé innan vi springer vidare till resans sista övernattningsmål, Grisslehamn. På vår väg upp passerar vi ängar, hagar, får och hästar, vackra vyer och fina stigar. Vi stannar för lunch i Gåsvik och sen har vi bara 30 km kvar innan vi checkar in på hotell Havsbaden. Sista 10 km går leden längs med vackra, karga klippor och det vidsträckta Ålandshav som slår sina vågor mot klipporna. Om vädret tillåter stannar vi och tar en avsvalkande simtur i det kalla havet. Väl framme vid hotellet väntar SPA, två-rätters middag, Champagne och en god natts sömn. På morgonen där på äter vi en härlig frukostbuffé, checkar ut och åker söder ut, mot Stockholm. Nöjda och belåtna efter tre dagars löpning.

Naturligtvis kommer vi, längs med vår löpartur att stanna, både för små raster och kaffe och glass-stopp, lunch, fylla vätska eller bara njuta utsikter och annat vackert längs med vägen.

Visa mer