Stand Up Paddle kurs

Datum: Fredag 23 apr 2021 - fredag 31 okt 2025

Kurs i Stand Up Paddle, lär dig grunderna i att ta dig fram stående på vattnet!

 

Stand Up Paddle, förkortat SUP, kan kortfattat förklaras som att du står upp på en bräda samtidigt som du tar dig fram med hjälp av en paddel med längre skaft.
Den främsta anledningen till att SUP har blivit så populär är dess mångsidighet. Surfa stora vågor eller de allra minsta. Paddla på slätvatten för att förbättra din kondition och stärka musklerna eller ställa upp i maratontävlingar. Paddla strömmande vatten och mindre forsar. De flesta ser SUP som ett härligt alternativ att komma ut på vattnet, hålla sig i trim och upptäcka nya områden på och längs vattnet.

I stort sett vem som helst kan paddla en SUP-bräda. Visst kan det kännas lite ostadigt när du tar dig upp från knästående till stående position på brädan för första gången. Men förvånansvärt snabbt har du hittat balansen och känner dig trygg med din nya farkost.

Styra SUP-brädorna är inte heller något problem. Samtliga brädor är utrustade med en fena baktill för att förbättra kursstabiliteten. Även paddeln och din egen tyngdpunkt hjälper dig att hålla kursen.

Detta ingår
SUP bräda, paddel, flytväst, våtdräkt, välutbildad instruktör och kursintyg.


Egen utrustning
Kläder att paddla i (du kommer mest troligt bli blöt, ej jeans eller bomull)
Ombyteskläder och handduk
Något varm att dricka tills när du kommer tillbaka
Solskydd (keps/hatt, solglasögon, solkräm)

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails