Gillfjärden

Adress: Uddeboö Gillfjärden Visa karta

Adress: Uddeboö Gillfjärden

Vid Uddeboö, cirka 4 kilometer från centrala Norrtälje, finns Gillfjärdens badplats.

 

Badplatsens strandlinje är cirka 22 meter och belägen i söderläge. På området finns också en gräsmatta som passar bra för både lek och avkoppling samt omklädningsrum, toalett och en eldstad.
Fakta om badplatsen:
Toalett: Ja
Handikapptoalett: Nej
Brygga: Ja
Badstege: Ja
Omklädningsrum: Ja
Parkeringsplats: Nej
Bänkar: Nej
Lekplats: Ja
Eldstad: Ja
Kiosk/kafé: Nej

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
46 0176-710 00
Hotell

Åtellet

Avstånd: 3,8 km
På Åtellet bor du centralt i Norrtälje med ett vackert läge vid ån och Norrtälje hamn. Här befinner du dig mitt i Norrtäljes idylliska stadskärna med charmiga butiker, gränder och kullerstensgator.
Vandrarhem

Vandrarhemmet Hvilan

Avstånd: 4,6 km
Bo centralt i vackra hamnstaden Norrtälje på vandrarhemmet Hvilan. Härifrån har du nära till allt det bästa med Stockholms norra skärgård och till butiker och restauranger i charmiga Norrtälje.
Hotell

Optima Hotell Roslagen, Norrtälje

Avstånd: 5,4 km
Vid Norrtäljes södra infart hittar du Hotell Roslagen. Hotellet består av 52 stora och ljusa rum i tre våningar med två hissar. Bussar till/från Stockholm stannar strax utanför hotellet (hållplats Campus Roslagen) och om du kommer med egen bil finns här fri pa
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails