Båt & Byggnadsvård i Roslagen

Adress: Gamla Väsbyvägen 5 Norrtälje Visa karta

Adress: Gamla Väsbyvägen 5 Norrtälje

Butiken erbjuder ett attraktivt utbud av kvalitetsprodukter inom båt- och byggnadsvård för såväl hantverkare som privatpersoner. De erbjuder rådgivning inom byggnadsvård samt vård av möbler och träbåtar.

 

Båt & Byggnadsvård anordnar också temaföreläsningar och kurser inom båt- och byggnadsvård för hantverkare och privatpersoner. De tar fram egna produkter hantverksmässigt framställda av hög kvalitet. Är en mötesplats för kunder, hantverkare och andra intresserade, en mötesplats som förhoppningsvis ger upphov till givande möten och diskussioner.

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
46 072-5851843
Stuga

Fjällenhuset

Avstånd: 2 km
Fjällen är ett litet stugområde ungefär 1 mil öster om Norrtälje mot Kapellskär. Huset är ca 100 kvm och håller en god standard. Det är byggt för att bo i året runt.
Hotell

Åtellet

Avstånd: 5,6 km
På Åtellet bor du centralt i Norrtälje med ett vackert läge vid ån och Norrtälje hamn. Här befinner du dig mitt i Norrtäljes idylliska stadskärna med charmiga butiker, gränder och kullerstensgator.
Hotell

Optima Hotell Roslagen, Norrtälje

Avstånd: 6,1 km
Vid Norrtäljes södra infart hittar du Hotell Roslagen. Hotellet består av 52 stora och ljusa rum i tre våningar med två hissar. Bussar till/från Stockholm stannar strax utanför hotellet (hållplats Campus Roslagen) och om du kommer med egen bil finns här fri pa
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails