Gräsökartan.se - Sjökort, Kartor & Tillbehör - Gräsö Kajakbod

Adress: Rävsten Visa karta

Adress: Rävsten

Vattentåliga kartor i tyvek
Slitstarka och tåliga kartor över Roslagen, för ett aktivt användande i vått och torrt. Tillverkade i materialet Tyvek. Väl lämpade för kajakpaddling, långfärdsskridskoåkning, vandring med mera.

 

Grunddata kommer både från Lantmäteriet och Sjöfartsverket. På land är det Terrängkartan i skala 1:50 000 som är källan, och över hav och större sjöar Sjöfartsverkets databas. Med förenklad sjöinformation menas djupkurvor, grynnor, undervattensstenar, farleder och prickar. Prickar visas som gröna, röda och övriga prickar (svarta).

Kartorna innehåller tydligt markerade vandringsleder, rastskydd, dass, badplatser och hamnar.

Kartområden:
Öregrund & Gräsö
Grisslehamn
Hallstavik
Hela Roslagskusten
Sjökort & Båtsportkort
Sjöfartsverkets sjökortsblad över bland annat Öregrund, Gräsö och Väddö. Båtsportkort över hela Roslagskusten.

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
46 070-446 42 95
Telefonnummer (Bokning)
46 0173-360 03
Kontaktperson
Alexander Lindgren
Vandrarhem

Epokgården vandrarhem

Avstånd: 9,2 km
I centrala Öregrund hittar du Epokgården. Här finns både lägenheter och stugor som alla är fullt utrustade.Öregrund är en gammal badort vid havet där du strosar i mysiga gränder bland pittoreska hus. Du kan njuta av solnedgångar och bad från de många klipporna
Hotell

Hotell Klockargården

Avstånd: 9,4 km
Klockargården är en kringbyggd gård från 1700-talet med en lummig rosenträdgård och plats för relax i sköna trädgårdsstolar.
Stuga

Bo & Kajak - stuguthyrning

Avstånd: 9,7 km
Bo & Kajak hyr ut och förmedlar stugor i och omkring idylliska kuststaden Öregrund. Här finns också uthyrning av cyklar och cykelkärror med tillbehör och barnsadlar och möjlighet att hyra kajak, kanot och tält med utrustning.
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails