Berkingebadet, vattenrutschbanor

Adress: Lövstabruk, 81966 Berkinge Visa karta

Adress: Lövstabruk, 81966 Berkinge

Berkinge bad, konferens och fiskecamp består av en återställd och utvidgad bruksdamm i gammal bruksmiljö. Här kan du hyra stugor och campingplatser för tält, husvagn eller husbil.

 

På Berkinge bad och fiskecamp finns en av Sveriges längsta vattenrutschbanor. Här hittar du också "Fritt fall" och banor för de mindre barnen. Runt dammen finns härliga gräsytor, badbryggor, hopptorn och trampolin. I anslutning till badet finns omklädningsrum och handikappanpassade toaletter. Här finns också en restaurang med lättare mat och övernattningsmöjligheter.

Visa mer

Om denna aktivitet

Speciella behov
Barnvänligt Handikappvänligt
Telefonnummer
46 173 530 16
Telefonnummer (Bokning)
46 072 007 32 16
Hotell

Forsmarks Wärdshus

Avstånd: 6,9 km
Mitt i det välbevarade vallonbruket Forsmark ligger Forsmarks Wärdshus, inrymt i det gamla mejeriet. Wärdshuset är beläget i en vacker miljö alldeles intill Bruksdammen, som tidigare utgjorde en viktig kraftkälla för brukets järnhantering. Det är med stolt tradition vi hälsar dig välkommen till vårt anrika Wärdshus.
Hotell

Wärdshuset Gammel Tammen - Österbybruks Herrgård

Avstånd: 19,7 km
På Wärdshuset Gammel Tammen i Österbybruk hittar du ett boende i genuin herrgårdsmiljö med den världsunika Vallonsmedjan runt knuten. Här kan du njuta av god mat och sköna sängar till vardag, konferens och fest.
Hotell

Gimo Herrgård

Avstånd: 21,5 km
Inbäddad i norduppländska skogar med den glimrande Gimosjön och vidsträckta ängar inpå knuten välkomnas ni till Sveriges första gustavianska herrgård. Här finner du 86 personligt inredda rum och sviter, Sjöstugan SPA med panoramautsikt över sjön och restaurangen som serverar utsökta måltider på lokala råvaror från Roslagen med omnejd. För era evenemang erbjuder vi ljusa mötesrum och vackra festlokaler från 1700-talet.
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails