Kaffebar och eko-lanthandel, Klintsundet Marina - Ljusterö

Adress: 18495 Ljusterö Lagnövägen 157 Visa karta

Adress: 18495 Ljusterö Lagnövägen 157

Trots storleken på affären så finns ett stort sortiment av livsmedel som helst ska vara ekologiska. Här finns kött, fisk och skaldjur men även ett kiosksortiment och allehanda friluftsartiklar.

 

Här finns också en kaffebar med en riktig espressomaskin och nybakat bröd. Även möjlighet till servering av enklare måltider.

Klintsundet är ett samlingsställe för sjöfolk och sommargäster. Många kommer varje dag för sitt dagliga intag av latte och glass samt inhandling av kvällens middag från det annorlunda sortiment som finns i eko-lanthandeln. Här kan man hänga för att titta på båtar och folk eller meta från bryggorna.

Visa mer

Om denna aktivitet

Vandrarhem

STF Siaröfortets Skärgårdskrog och pensionat

Avstånd: 7,3 km
Hit men inte längre skulle ryssen få komma. Det var tanken när Siaröfortet byggdes efter första världskriget. Nu är Siaröfortet en egen ö fylld av både upplevelser och avkoppling.
Hotell

Furusund Värdshus - Skärgårdshotell

Avstånd: 16,3 km
Välkommen till detta skärgårdshotell, ett stenkast från havet, en timme från Stockholm och strax över en timme från Uppsala och Arlanda.
Stuga

Fjällenhuset

Avstånd: 22,7 km
Fjällen är ett litet stugområde ungefär 1 mil öster om Norrtälje mot Kapellskär. Huset är ca 100 kvm och håller en god standard. Det är byggt för att bo i året runt.
Build: 2021-03-03 16:45:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails