Furusund värdshus, restaurang

Adress: 760 19 Furusund Strandvägen 2 Visa karta

Adress: 760 19 Furusund Strandvägen 2

”Jag minns en stund i Furusund”, skrev Evert Taube i sin visa.
Det är precis det som Furusund Värdshus vill skapa, minnen att komma tillbaka till.

 

Furusund Värdshus ligger precis intill Furusundsleden med en oslagbar utsikt, endast dryga timmen från Stockholm. Vilken årstid ni än väljer att besöka Furusunds Värdshus är närheten till havet och skärgården slående.

I restaurangen finns det plats för 100 matgäster, maten lagas av deras kockar i ett öppet kök och här kan man se hur de tillagar just din rätt. Här läggs det stor vikt vid att maten ska vara närproducerad, ekologisk och tillagad på bästa sätt med respekt för råvarorna.
Med stark passion för mat och service är Furusund värdshus numera ett värdshus i toppklass.

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
46 0176-80344
Hotell

Furusund Värdshus - Skärgårdshotell

Avstånd: 2 meter
Välkommen till detta skärgårdshotell, ett stenkast från havet, en timme från Stockholm och strax över en timme från Uppsala och Arlanda.
Vandrarhem

Kapellskär, STF Vandrarhem

Avstånd: 9,9 km
Välkommen till Kapellskär, STF Vandrarhem! Kapellskär är kanske mest känt som porten mot öster med färjetrafik till Åland. Men här, mellan hav och land, ligger även Riddersholms naturreservat, ett naturområde med slåtterängar och betesmarker.
Stuga

Fjällenhuset

Avstånd: 10,4 km
Fjällen är ett litet stugområde ungefär 1 mil öster om Norrtälje mot Kapellskär. Huset är ca 100 kvm och håller en god standard. Det är byggt för att bo i året runt.
Build: 2021-03-03 16:45:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails