Konsertkarusell med Rickard Söderberg, Kerstin Avemo och Johan Reis

Område: Östhammar
Arena/Plats: Hargshamns Folkets Hus
Kategori: Evenemang
Datum: Tisdag 13 nov 2018

Dessa båda kända operasångare har tidigare sjungit tillsammans, bland annat i SVT:s Trettondagskonsert 2017. Med sig har de en uppskattad pianist, Johan Reis, som har erfarenhet från flera olika musikgenrer.

Internationellt efterfrågad

Kerstin Avemo, firad svensk koloratursopran på de svenska och internationella operascenerna. Efter studier vid Operahögskolan i Stockholm har hon haft ett stort antal olika roller från operans fan­tastiska värld. I TV har Kerstin bland annat varit med vid Polarprisgalan 2016, och i Trettondagskonserten i SVT 2017, då tillsammans med Rickard Söderberg och som skådespelare i SVTs miniserie ”Den döende detektiven”. 2016 tilldelades hon H.M. Konungens medalj Litteris et Artibus för sina framstående konst­närliga insatser som operasångerska.

Operastjärna och välkänd TV-profil
Rickard Söderberg studerade vid OperaAkademiet i Köpenhamn och har under åren gjort ett stort antal roller. Rickard är idag lika uppmärksammad för sin sång som för sin aktivism och sitt engagemang i HBT-frågor, något han plockat med sig in i rampljuset via medverkan i folk-kära program såsom Sommar i P1, Körslaget, Let’s Dance och Melodifestivalen. 2016 vann han dessutom tid­ningen QX pris som årets HBT-person och ledde det mycket uppskattade ”Gatans kör” i SVT. Under 2017 turnerade han också genom hela Sverige då Riksteatern satte upp föreställningen ”Gaytenor” i 40 orter.

Uppskattad pianist
Pianisten Johan Reis har studerat på musikerlinjen vid Musikhögskolan i Malmö. Han är en flitigt anlitad pianist och repetitör, och har som kapellmästare medverkat i ett stort antal operaproduktioner. Han har även arbetat inom andra genrer, med artister som Robert Wells, Carola, Martin Stenmarck och Sonja Aldén.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Nov
Tisdag 13 nov 2018 18:30 - 21:30 Hargshamns Folkets Hus

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Hargshamns Folkets Hus, Folketshusvägen 18
Telefonnummer (Bokning)
+46 767650660


Boka hos oss

  • • Roslagens officiella bokningssajt
  • • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • • Säker betalning online