Selmas samlade vrede - musikmonolog med Duo Cantilena

Område: Norrtälje
Arena/Plats: Folkets Hus
Kategori: Evenemang
Datum: Söndag 15 apr 2018

SELMAS SAMLADE VREDE är en musikmonolog som presenterar en annan bild än den vi oftast förknippar med Selma Lagerlöf. Vi får möta barnet, tonårsflickan och studenten som är beredd att göra avkall på allt för att skriva. Vi får uppleva Selmas passioner och besvikelser, följa hennes kamp för kvinnors rätt på samhällets alla områden. Vi får höra hennes självinsikter där hon inte räds sitt innersta mörker.
15 april kl. 16:00-18:00 på Folkets Hus i Norrtälje. Entré 200 kr/person

Görel Crona och musikduon Cantilena bygger broar mellan ord och musik för att förstärka historien om den målmedvetna Selma. Francis Poulenc, Manuel de Falla, Erland von Kock, Gabriel Fauré, Almer Imamovic och Jan Tammo är några av de kompositörerna som inramar SELMAS SAMLADE VREDE.

Duo Cantilena besökt Norrtälje 2016, då med föreställningen HYLLNING TILL FRIDA KAHLO som uppskattades riktigt stort av den fina publiken som var där.

Duon består av: Sabina Agnas och Anna BomanHald. Denna gång har de med sig Görel Crona som gestaltar Selma Lagerlöf. Text: Margareta Skantze

Varmt välkomna till denna föreställning som arrangeras av Kim Kultur&Nöje AB i ett samarbete med ABF-Norrtälje samt Kultur och fritid - Norrtälje Kommun

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Apr
Söndag 15 apr 2018 16:00 - 18:00 Folkets Hus

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Gallesgränd 5
Postadress
Norrtälje 76130
Telefonnummer (Bokning)
+46 765767650660


Boka hos oss

  • • Roslagens officiella bokningssajt
  • • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • • Säker betalning online