HEJ ÖREGRUND, konsert med Bengan Jansson, Öregrund kyrka

Arena/Plats: Öregrund kyrka
Kategori: Evenemang
Datum: Torsdag 29 jun 2017

För andra året i rad arrangeras ”Hej Öregrund” en konsert för att hylla sommaren i denna populära sommarstad. I år är det Bengan Jansson, dragspelsvirtuosen, som kommer att inta scenen i den vackra kyrkosalen.

Kännetecknande för Bengans konserter är humor, ett närmast osannolikt musikalisk kunnande och en nära kontakt med sin publik. Han rör sig lika lätt i jazz som folkmusik, visa och musik-komik. Denna kväll lägger vi fokus på Alla Edwall där artisten på ett värdigt men ändå Bengan-Janssonskt-personligt sätt för vidare den underfundighet och närvaro som kännetecknade denne stora aktör.

De flesta av oss lärde nog känna Bengan på 90-talet, efter mer än 100 timmar på SVT tillsammans med Östen med Resten. Sedan dess har han medverkat som körledare i Körslaget, i Allsång på Skansen och andra en rad andra TV program både ensam och tillsammans med andra artister. Han turnerar ständigt både i Sverige och i andra länder.

Sommaren 2017 turnerar Bengan Jansson bland annat med Gunhild Carling, Maria Lundqvist, Loa Falkman, Richard Wolf och Ann-Sofie von Otter.
Välkomna!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Jun
Torsdag 29 jun 2017 19:30 - 21:00 Öregrund kyrka

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Kyrkogatan
Telefonnummer (Bokning)
+46 767650660


Boka hos oss

  • • Roslagens officiella bokningssajt
  • • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • • Säker betalning online