Pythagoras Rocken, Norrtälje

Verkstadsgatan 6 Norrtälje (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang

Den 8:e augusti så slår vi på stort och kör en utomhusfestival på Pythagoras Industrimuseum mitt i centrala Norrtälje! Denna plats måste upplevas och gärna med musik till så missa inte denna fullspäckade kväll i augusti!

Klara band
▶ P. Floyd - Tribute to Pink Floyd ◄
Dom bildades 1993 av kapellmästaren & gitarristen Jan Stumsner. Sedan 1998 har bandet varje sommar lockat tusentals floydianer från hela Sverige till deras spelningar. Under turnén 2004 spelade bandet in live-cd:n ”Floydian waves”. I augusti 2006 gjorde bandet total succé inför mer än 8 000 i Dalhalla – en totalupplevelse med symfoniorkester, flygplan, skådespelare, ljus, laser och pyroteknik – filmades av Sveriges Television. Konserten i Dalhalla resulterade även i en live-dvd.

▶ As/DC the tribute to AC/DC ◄
Gillar du musik som lyfter på taket? As/DC levererar en väloljad musikupplevelse. Stenhårt och uteslutande låtar av AC/DC, varken mer el mindre....
Detta är ett tributeband som uteslutande spelar låtar av AC/DC. Signum är att förvalta originalbandets sväng utan att förvandla det till metal. Vi kör låtar från såväl den tidiga som sena eran, i Bon Scotts och Brian Johnsons anda.

▶ Ganzsmoke ◄
Medlemmarna Hans Ganz Sång, Peter Höglund Gitarr, Tom Harnebäck Bas, Peder Holmberg Trummor leverar rock till 100%

▶ 4U ◄
Hardest working band in Roslagen med medlemmarna Stefan Jonsson, Stefan Bjärkemark, Stefan Limnell, Ubbe Thorell.

▶ T-Bag ◄
Det levereras allt från covers till eget material när medlemmarna Jerry Björling Roger Eriksson Christer Pettersson Lewell Petri Kinnunen står på scenen och rockar!

▶ Nutcase ◄
Roger Gustafsson - Sång. Jani Nieminen - Gitarr/Sång. Robert Wester - Bas/Sång. Daniel Ekman - Trummor/Sång.

▶ Liv & Erik ◄
Trubadurparet som förgyller kvällen och spelar rockklassiker i en lugnare tappning mellan banden.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Verkstadsgatan 6
Telefonnummer
+46 0767650660


Boka hos oss

  • • Roslagens officiella bokningssajt
  • • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • • Säker betalning online
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails