FJK spelar på Brogården - Roslagsbro

Område: Norrtälje
Brogården, Roslagsbro (Visa karta)
Arena/Plats: Brogården, Roslagsbro
Kategori: Evenemang
Datum: Torsdag 7 jul 2022

Nu återstartar vi bygdegården Brogården i Roslagsbro med en musik och grillkväll och bjuder in dig och musikerna i gruppen FJK -
Anders Forsslund, Christer Jonasson Tolv och Mats Klingström.

Nu vill vi öppna upp gårdarna för trivsel och umgänge och bjuder därför in till en kväll med en bit mat, barservering och musik.
Som publik är du välkommen redan kl 18,00 då vi har en fin glödbädd klar på våra grillar och du kan inleda sommarkkvällen med god mat och något gott i glaset.

Kl 19.00 välkomnar vi musikgruppen F J K
– Anders Forsslund, Christer Jonasson Tolv och Mats Klingström – dessa tre personer bjuder oss då på fantastisk musikalitet, briljant stämsång och en repertoar bestående av klassisk visa, evergreens, covers och givetvis eget material.
På 80-talet bildades musikgruppen FJK. De spelade flitigt på scenerna i Stockholm, bland annat Pelikan och de ansågs vara förnyare av svensk visa. Det blev succé när FJK spelade på Skulefestivalen och de återkom dit under ett antal år. FJK har turnerat flitigt i vårt avlånga land under många år men 1996 tog de ett gemensamt beslut om att göra ett uppehåll, för att få möjlighet att musicera i andra sammanhang och konstellationer. Uppehållet varade bara 1 år(!), arrangörer och publiken ville annorlunda. De sammanstrålade igen redan 1997 för att göra några spelningar och kortare turnéer och så har det fortsatt och kommer fortsätta så länge publiken och fina arrangörer finns för att skapa möjligheten.
F J K – tre slipade musikvirtuoser bjuder in till musikfest!
Sedan 1987 spelar de, var och en, i andra grupperingar, på duo och solister, alla 3 är låtskrivare och producerar skivor. När de sammanstrålar får publiken lyssna till låtar som de spelat genom tiderna, men även nyskrivet material.
Några låtar som alltid står på önskelistan är exempelvis ”Fandango”, ” I rörelse”, ”Ormen”......
Alla med glädje, själ, hjärta och musikalisk briljans, som är ett varmt signum för FJK

Du förbokar din biljett och det senast den 27 juni

Arrangemanget genomförs med stöd från Bygdegårdarnas Riksorganisation och Kulturrådet.
Ett samarrangemang mellan Brogårdens Bygdegårdsförening och Kim Kultur&Nöje AB

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Jul
Torsdag 7 jul 2022 19:00 - 20:00 Brogården, Roslagsbro

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Brogården, Roslagsbro
Telefonnummer
46 0709951761
E-post
info@visitroslagen.se


Boka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2022-05-10 16:28:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails