Frida Braxell - Livemusik @ Tingshuset

Område: Österåker
Bruksgårdsvägen 3, 184 93 Åkersberga (Visa karta)
Kategori: Evenemang, Musik & festival
Datum: Fredag 5 aug 2022

Njut av den lokala kulturen i vår grönskande trädgård. Lokala artister som bjuder på fantastisk stämning med sin livemusik.

Frida Braxell - Livemusik @ Tingshuset, Wira Bruk strax utanför Åkersberga.

Fredagar hela sommaren har vi bjudit in härliga artister som kommer skapa fantastisk vibe i trädgården. Det kommer finnas läskande drycker och gottigheter att mätta magen med, glad stämning och allt detta avnjuts i vår lummiga trädgård med den brusande ån som närmsta granne.

Denna fredag gästar Frida Braxell, som nyligen släppt en singel till sitt kommande album - Långt eller ingenstans.
Frida Braxell har gjort sig känd för sina berättande och målande texter, direkt tagna ur vardagen. Med en klar syn på livet och glimten i ögat tacklar hon både svåra och lättsamma ämnen i sin musik.
I vår är hon aktuell med de första singlarna från sitt fjärde album. Som alltid står berättelserna och texterna i fokus. Men den här gången är de, mer än någonsin, inramade av popiga och medryckande arrangemang.

Entrén öppnar 17:00
På scen 18:00

Varmt välkomna!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
5 Aug
Fredag 5 aug 2022 18:00 - 20:00 Trädgården- Wira Tingshuset

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Bruksgårdsvägen 3
Postadress
184 93 Åkersberga
Telefonnummer
+46 070600 38 69

Länkar

Hotell

Marholmen

Avstånd: 18,4 km
Marholmen är en destination för familj, vänner och kollegor som önskar en upplevelse utöver det vanliga. Välj mellan att boka hotell, en natt i glampingtält, hyr en stuga eller någon av våra unika villor från början av 1900-talet eller besök oss med husbil och stå på en av öns ställplatserna. Lägg till en aktivitet, spa eller ett boendepaket med god mat för en härlig vistelse i Roslagens vackra skärgård. Året runt.
Hotell

Fredriksborg

Avstånd: 19,9 km
Fredriksborg är beläget i Stockholms vackra skärgård, längst ut på Norra Värmdö med en oslagbar utsikt över den glittrande Solöfjärden. Den historiska miljön och skådespelet på vattnet är något utöver det vanliga. 1724 påbörjades arbetet med att bygga Fredriksborgs fästning. Med sitt strategiska läge var det här Stockholm försvarade sig mot fienden. Nu närmare 300 år senare är det dags för Fredriksborg att fylla ett helt annat syfte.
Pensionat

STF Siaröfortets Skärgårdskrog och pensionat

Avstånd: 4,6 km
Hit men inte längre skulle ryssen få komma. Det var tanken när Siaröfortet byggdes efter första världskriget. Nu är Siaröfortet en egen ö fylld av både upplevelser och avkoppling.

I närheten avBoka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails