Nya Roslagsmarschen 2021

Område: Norrtälje
Start: Grisslehamn (Visa karta)
Arena/Plats: Roslagsleden
Kategori: Evenemang
Datum: Lördag 11 sep 2021

Den 11 september är det dags för Nya Roslagsmarschen 2021! Detta årliga vandringsevent lockar vanligen många vandrare som vill njuta av natur och gemenskap längs Roslagsleden.

Evenemanget har anpassats utifrån rådande restriktioner och välkomnar i år 150 vandrare som kommer att vandra cirka 1,2 mil i fantastiska omgivningar omkring Grisslehamn.
Årets bästa vandringsevent går längs delar av Roslagsleden och Vikingaleden och passar alla!
I år vandrar alla deltagare samma slinga, med start och målgång i Grisslehamn.
Längs med leden kommer du att uppleva Roslagens härliga natur med slingriga skogsstigar, lantliga grusvägar och fantastiska vyer mot Ålands hav. Under vandringen erbjuder vi som vanligt fika- och matstationer i vacker miljö tillsammans med våra samarbetspartners.
För dig som vill ladda batterierna efter vandringen finns möjlighet att krydda dagen lite extra genom att lägga till marschmiddag och/eller övernattning på fantastiska Hotell Havsbaden. Vid övernattning ingår entré till hotellets SPA-anläggning. För dig som endast bokat marschmiddag finns möjlighet att låna hotellets omklädningsrum för dusch. Du väljer dessa extra tillval vid din bokning.

Sträckning
Hela sträckan går från Grisslehamn via Tomta, Kvarnsand och tillbaka till Grisslehamn.
Årets sträcka är cirka 1,2 mil i lätt terräng.

Att ta sig till start
På grund av rådande pandemiläge kommer vi inte att erbjuda gemensamma bussar till start och från mål. Det innebär att du själv tar dig till Grisslehamn med bil eller med SL-buss.
Parkering finns i Grisslehamn, mer information kommer närmare evenemangsstart.

Starttider:
Grupp 1 - Kl. 09.30
Grupp 2 - Kl. 10.30
Grupp 3 - Kl. 11.30

Anmälningsavgift
Ordinarie pris: 475 kr per person
Barn och ungdomar upp till 15 år: 305 kr per person

Runda upp din anmälningsavgift
Genom att "runda upp" din anmälningsavgift till 500 kr vid anmälan kan du vara med och stödja Naturskyddsföreningen Roslagen.

Startkit
För dig som önskar hämta ditt startkit dagen innan finns möjlighet att göra detta den 10 september mellan kl. 10-15 på Norrtälje turistbyrå. Annars hämtar du ditt startkit vid registreringen i Grisslehamn den 11 september.

Marschmiddag på Hotell Havsbaden
På kvällen anordnas en gemensam middag på Hotell Havsbaden kl. 19.00. Räkna med en härlig stämning och god mat i Hotellets restaurang. Middagen kostar 485 kr (två rätter samt kaffe ingår. Observera att annan dryck inte ingår). Du lägger till middagen när du gör din bokning.

Allergier/specialkost
Ange eventuella allergier eller specialkost vid din anmälan.

För dig som vill boka till boende
Vill du förlänga din upplevelse med en övernattning finns möjlighet att vid din bokning lägga till övernattning på Hotell Havsbaden. I boendet ingår entré till SPA-anläggningen (från 15 år) inklusive morgonrock, tofflor och handduk, frukost samt del i dubbelrum.
Pris för boendet är 2600 kr per dubbelrum. Enkelrum på förfrågan.

Parkering
För dig som tar egen bil till starten finns parkering i Grisslehamn. Mer information kommer i PM inför evenemanget start. För dig som bokat boende rekommenderar vi parkering vid Hotell Havsbaden.

Djur på tur
Hundar är varmt välkomna att delta!

Anmälan
Görs på www.roslagen.se/roslagsmarschen, på någon av Visit Roslagens turistbyråer eller via bokningstelefon 0767 - 650 660. Observera att antalet platser är begränsat.

Bagage
Kan lämnas till Visit Roslagens personal vid registreringen och hämtas efter målgång.

Viktigt att tänka på:
- Ta med dig mobiltelefon samt egen vätska
- Klä dig efter rådande väder
- Delar av sträckan går längs Roslagsleden och Vikingaleden där markeringar finns. Övrig sträckning kommer att vara markerad av Visit Roslagen.
- Avbryt inte vandringen utan att meddela arrangören. På nummerlappen står kontaktnummer.
- Deltagande i Nya Roslagsmarschen sker på eget ansvar, men vi har gjort vårt allra bästa för att din vandring ska gå så smidigt som möjligt.

Kompletterande information
Några dagar innan marschen får alla som anmält sig ett PM med mer detaljerad information. Detta mejlas till den e-postadress som angavs vid anmälan. Observera att du som anmäler flera personer ansvarar för att vidarebefordra information och PM till övriga deltagare. PM:et kommer även publiceras på roslagen.se/roslagsmarschen.

Nya Roslagsmarschen anordnas av Visit Roslagen

Stort tack till våra sponsorer:
ICA Väddö
Folk & Fä
Roslagens sparbank
Diggiprint
Sportringen
Norrtelje Energi
Eckerölinjen
Norrtelje Tidning

Vi ses på Roslagsleden!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Sep
Lördag 11 sep 2021 09:30 - 17:00 Roslagsleden
11 Sep
Lördag 11 sep 2021 10:30 - 17:00 Roslagsleden
11 Sep
Lördag 11 sep 2021 11:30 - 17:00 Roslagsleden

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Start: Grisslehamn
Telefonnummer (Bokning)
46 767650660
E-post
info@visitroslagen.se


Boka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails