Fotovandring i Wira bruk

Område: Norrtälje
Arena/Plats: Upptäck Roslagen
Kategori: Evenemang
Datum: Torsdag 12 aug 2021

Vill du lära dig att ta fantastiska bilder i en avslappnad och andlöst vacker miljö medan du njuter av naturens kraft? Följ med på denna inspirerande naturfotovandring i Wira Bruk i Österåker under ledning av den professionella fotografen Anne Sofie Eriksson.

Roslagen vimlar av fotovänliga platser och miljöer. Under ledning av Anne Sofie får du lära dig att fånga ögonblicken på bild. Under dagen får du lära sig mer om ljus, vinklar och hur du skapar en känsla i dina bilder. Du får lära dig nya sätt se på naturen för att skapa kreativa foton.
Efter en kort introduktion börjar vi den inspirerande fotovandringen. Under promenaden får du lära dig hur du tittar på ditt område mer medvetet med hjälp av praktiska fototekniker.
Några fokuspunkter under promenaden är ljus, färger, former, vinklar, fältdjup och komposition. Vi kommer att försöka hitta det extraordinära i det vanliga. Vi står ofta stilla och du får alla möjligheter att ta vackra bilder.

Du behöver inte dyr kamerautrustning för denna promenad, så länge du tar med dig något som tar bilder (mobilkamera går bra). Det är ju fotografen som tar bilder, inte kameran! Men om du har en digitalkamera med utbytbara linser kan du försöka begränsa dig till ett objektiv. En promenad i naturen med en lätt ryggsäck har en avkopplande effekt och har ett positivt inflytande på din kreativitet och koncentration.

Du tar själv med dig valfri kamera (mobilkamera går bra) och du behöver inte vara tekniskt kunnig för att delta.

Pris: 900 kr per person.
I paketet ingår: inkl kaffe, hembakad kaka och handledning av fotograf.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Aug
Torsdag 12 aug 2021 14:00 - 17:00 Upptäck Roslagen

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Sasmling: Wägerths Konstsmide, Bruksgårdsvägen 10, Wira bruk
Telefonnummer (Bokning)
46 767650660
E-post
info@visitroslagen.se


Boka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails