Inspiration - samlingsutställning

Område: Norrtälje
Nybybackens väg 33, 762 92 Rimbo (Visa karta)
Arena/Plats: Växplats Nybyn
Kategori: Konst & övriga utställningar , Evenemang
Datum: Torsdag 13 maj 2021

Göran Rücker och Inger Nerman samt Britt-Marie och Jan Carlbom ställer ut.

Konstnären Göran Rücker är medlem i bl a Täby Konstnärer och Konst i Roslagen. Han är autodiktakt med mångårig erfarenhet av akvarellmålning, med stor kursverksamhet och många utställningar bakom sig. Hans motiv handlar ofta om livet i den vackra skärgården där han tillbringar stor tid och har sedan 40 år ett eget seglarsällskap ”Spray”. Likaså är han grundare till akvarellsällskapet Spray med idag ca 120 medlemmar. www.akvarellspray.se.
Kreatören Inger Nerman från Täby som efter yrkeslivets slut blev ”fritidsforskare” och då började prova på olika gamla outforskade intressen och drömmar. Resultaten som hon skapat visas på utställningen och som hon hoppas inspirerar besökaren ”att det aldrig är försent!”.
Art food design - visar bilder av frukt och grönsaker som tillkommer under matslagningen i köket. Med symaskinen skapar hon olika nyttoprylar genom återanvändningen av kasserade kläder och tyger.

Dessutom deltar konstnärerna Britt-Marie och Jan Carlbom med målningar i akryl.Britt-Marie är jurist som i många år arbetat som åklagare i Stockholm. Som pensionär finns mer tid att ägna sig åt intressen bl a måleri.Jan är ingenjör och lärare och har efter sin pensionering fått ett ökat intresse för konst och har under åren målat naturnära motiv.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Maj
Torsdag 13 maj 2021 09:00 - 17:00 Växplats Nybyn

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Nybybackens väg 33
Postadress
762 92 Rimbo
Kontaktperson
Växplats Nybyn
E-post
kristina.nybyn@outlook.com

Prisinformation

Prisinformation
Gratis inträde

Länkar

Vandrarhem

Vandrarhemmet Hvilan

Avstånd: 12,5 km
Bo centralt i vackra hamnstaden Norrtälje på vandrarhemmet Hvilan. Härifrån har du nära till allt det bästa med Stockholms norra skärgård och till butiker och restauranger i charmiga Norrtälje.
Bed & breakfast

Sparrens Bed and Breakfast

Avstånd: 12,2 km
En knapp timmes bilresa från Stockholm och trettio minuter från Arlanda finner du detta charmiga äldre hus omgivet av skog och ängar och med en trädgård som slutar vid stranden av sjön Sparren.
Hotell

Optima Hotell Roslagen, Norrtälje

Avstånd: 12,1 km
Vid Norrtäljes södra infart hittar du Hotell Roslagen. Hotellet består av 52 stora och ljusa rum i tre våningar med två hissar. Bussar till/från Stockholm stannar strax utanför hotellet (hållplats Campus Roslagen) och om du kommer med egen bil finns här fri pa

I närheten avBoka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails