Påsklovsaktivitet med Sportfiskarna

Område: Norrtälje
Arena/Plats:
Kategori: Barn & familj

Under påsklovet 2021 anordnar Sportfiskarna region mitt prova på fiske i Norrtälje vid Norrtäljeån för barn och ungdomar.

Välkomna att anmäla er till att prova på fiske med oss på Sportfiskarna. Aktiviteten är helt kostnadsfri och lämpar sig för barn och ungdomar. Tidigare kunskaper och erfarenhet av fiske behövs ej. Vill man ta med sig sin egen utrustning för att få tips och råd om hur man bäst använder den så går det jättebra, annars finns all utrustning för utlåning.

Vi kommer att prova på fiskelyckan med hjälp av fisketekniken mete. Det kommer bli en superhärlig dag där vi hoppas att fiskelyckan är med oss.

Datum:

Tisdag 6 April 2021 – Norrtälje vid Norrtäljeån Karta: https://kartor.eniro.se/m/ZZPRd

Tid:
Pass 1: 10.00 – 12.00
Pass 2: 12.30 – 14.30

Anmälan:

För anmälan och frågor: Mattias Andersson, e-post: Fiskelov@sportfiskarna.se eller telefon: 08-41080641. Anmälan är obligatorisk för att delta.

Vid anmälan ange i ämnes raden: vilket datum och Norrtälje, exempel: 6/4 Norrtälje.

I mejlet: ålder samt vilket pass man önskar delta på.

Corona-information: Anpassningar har gjorts för att denna aktivitet ska kunna genomföras på ett ansvarsfullt och smittskyddssäkert sätt samt självklart inom ramen för gällande restriktioner kopplade till pandemin. Därför är deltagarantalet begränsat till 7 deltagande barn och ungdomar per pass. Mer information följer med anmälan.

Är du inte redan medlem i Sportfiskarna så erbjuder vi ett gratis prova-på medlemskap på plats!

Snabbfakta

Åldersgräns
19

Kontaktinformation

Kontaktperson
Mattias Andersson
E-post
Fiskelov@sportfiskarna.se

Prisinformation

Prisinformation
Ingen kostnad.


Boka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails