Filosoficafé - Kärlek

Område: Östhammar
Klockstapelsgatan 2, 742 21 Kultur- och fritidförvaltningen (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
Datum: Lördag 12 dec 2020

Fika och filosofera på temat kärlek. Inga förkunskaper krävs, kom med nyfiket och öppet sinne. Samtalsledare Sofia Franzén.

Vad är kärlek? Är det en känsla, attityd, ett förhållningssätt, något kroppsligt, själsligt, metafysiskt? Finns det olika sorters kärlek? Har kärleken en absolut motsats? Är kärleken fördold eller har yttre kännetecken? Kan man förstå kärlek och ha kunskap om den? Kan man älska alla människor? Är kärleken osjälvisk? Hur älskar man sig själv och bör man göra det?

På grund av den rådande situationen i Region Uppsala kommer Filosoficafé 12 december att genomföras digitalt. Träffen sker genom ett videomöte via Zoom.

Gratis. För att delta, mejla storbrunnbiljetter@osthammar.se så får du en länk till den digitala träffen.


Arrangör: ABF och SSFP. Med stöd av Lyftet Storbrunn.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Dec
Lördag 12 dec 2020 11:00 - 12:30  

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Klockstapelsgatan 2
Postadress
742 21 Kultur- och fritidförvaltningen
E-post
storbrunn@osthammar.se
Stuga

Bo & Kajak - stuguthyrning

Avstånd: 7,6 km
Bo & Kajak hyr ut och förmedlar stugor i och omkring idylliska kuststaden Öregrund. Här finns också uthyrning av cyklar och cykelkärror med tillbehör och barnsadlar och möjlighet att hyra kajak, kanot och tält med utrustning.
Hotell

Johanssons Gårdshotell

Avstånd: 189 meter
Johanssons Gårdshotell i Roslagen är ett litet modernt hotell i en unik gårdsmiljö centralt i Östhammar och nära havet. Gårdshotellet består av 15 rum som är charmigt inredda i marin/newportstil med vitmålade eller brunbetsade trägolv.
Hotell

Hotell Klockargården

Avstånd: 9,3 km
Klockargården är en kringbyggd gård från 1700-talet med en lummig rosenträdgård och plats för relax i sköna trädgårdsstolar.

I närheten avBoka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails