Den sista dansen-Julmord på Norrtelje Brenneri

Område: Norrtälje
Lohärads Söderby 11, 761 72 (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Mat, Teater
Datum: Fredag 11 dec 2020 - lördag 12 dec 2020

Roslagsteatern gästar Norrtelje Brenneri för en mord-teater. Trerätters-meny serveras under föreställningen.
Ledtrådar ska vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att ni ska kunna avslöja vem mördaren är.

Mordteatern gästar återigen denna idyll med ett Julmord. Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters-meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna. Ledtrådar ska vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att ni ska kunna avslöja vem mördaren är..."Den sista Dansen"
Året är 1920. I en fashionabel våning på Hamngatan pågår en flärdfull tillställning. Det är Danslärarinnan Madame Eleonora Eldh som bjuder på dans och dryck i överflöd i stora salongen. Charlston är den nya flugan och i takt med att den inhyrda orkestern spelar vildare och vildare och de uppklädda gästerna dansar sig svettigare och svettigare immar salens guldinfattade spegelglas igen och Madame drar sig tillbaka till sina rum för att förbereda något mycket speciellt.. Något utöver det vanliga...

Bokning görs på Roslagsteaterns hemsida, www.roslagsteatern.se

Varmt välkomna till en kväll fylld med spänning, humor och god mat!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Dec
Fredag 11 dec 2020 17:30 - 22:30  
12 Dec
Lördag 12 dec 2020 17:30 - 22:30  

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Lohärads Söderby 11
E-post
info@norrteljebrenneri.se

Prisinformation

Prisinformation
995 kr för Mordgåta och JulMeny (exkl. dryck) Endast förköp.
Hotell

Åtellet

Avstånd: 9,5 km
På Åtellet bor du centralt i Norrtälje med ett vackert läge vid ån och Norrtälje hamn. Här befinner du dig mitt i Norrtäljes idylliska stadskärna med charmiga butiker, gränder och kullerstensgator.
Vandrarhem

Vandrarhemmet Hvilan

Avstånd: 8,9 km
Bo centralt i Norrtälje på vandrarhemmet Hvilan. Härifrån har du nära till allt det bästa med Stockholms norra skärgård och till butiker och restauranger i charmiga Norrtälje.
Hotell

Pensionat Granparken

Avstånd: 10,1 km
Sedan 1886 har Pensionatet erbjudit boende och måltider till allehanda gäster: från de som sökte sig till Norrtälje för kurer och hälsobad av olika slag under förra seklets början, till semesterfirare, bröllopspar, festmiddagar och nu i modern tid även konferensgäster.

I närheten avBoka hos oss

  • • Roslagens officiella bokningssajt
  • • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • • Säker betalning online
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails