Nya Roslagmarschen 12 september 2020

Område: Norrtälje
Arena/Plats: Roslagsleden
Kategori: Evenemang
Datum: Lördag 12 sep 2020

Årets bästa vandringsevent längs Roslagsleden passar alla! Oavsett om du är vardagsmotionär eller söker en tuffare utmaning väntar en härlig dag där du själv väljer om du vill gå en, två eller tre mil.

I år sker både registrering och målgång vid Sjötullstorget i Norrtälje hamn.

Längs med leden kommer du att uppleva Roslagens härliga natur med slingriga skogsstigar, lantliga grusvägar och mysiga sjöar. Under vandringen finns också fika- och matstationer i vacker miljö.

För dig som vill ladda batterierna efter vandringen finns möjlighet att bada bastu med en fantastisk utsikt vid Norrtälje gästhamn. Därefter anordnas en välsmakande marschmiddag på nyöppnade restaurang Den Gyllene Räven på Sjötullstorget i Norrtälje. Middagen bokar du vid din anmälan.

Sträckning
Hela sträckan går från Råda, via Brölunda och Gräfsta med målgång vid Sjötullstorget i Norrtälje.
Observera att etapperna är cirka 1 mil, 2 mil och 3 mil.

Transfer till start
Registrering sker vid Sjötullstorget i Norrtälje för samtliga vandrare. Observera att tiderna för registrering är olika beroende på sträcka. Från registreringen går bussar till respektive start.

Starttider för respektive klass

3 mil
08:00 – Registrering vid Sjötullstorget i Norrtälje. Därefter går bussar till starten i Råda.

2 mil
09.30 – Registrering vid Sjötullstorget i Norrtälje. Därefter går bussar till starten i Brölunda.

1 mil
11.15 – Registrering vid Sjötullstorget i Norrtälje. Därefter går bussar till starten i Gräfsta.


Om du tar dig till starten själv
Du som väljer att ta dig själv till startpunkten (inte åka buss från registreringen) markerar det i bokningen och hämtar ditt startkit på Norrtälje Turistbyrå 11 september kl. 14-16. Observera de starttider som gäller och påbörja inte din vandring innan dess (3 mil 09.00, 2 mil 10.30, 1 mil 12.00)

Anmälningsavgift
Boka-tidigt-rabatt till och med 2 mars 2020
Ordinarie pris: 425 kr per person (boka-tidigt 395 kr)
Barn och ungdomar upp till 15 år: 255 kr (boka tidigt 225 kr)

Runda upp din anmälningsavgift
Genom att "runda upp" din anmälningsavgift till 450 kr vid anmälan kan du vara med och stödja Roslagsblomman, en ideell förening som stödjer barn och ungdomar i ekonomiskt utsatta familjer i Norrtälje kommun.

Grupprabatt
Om du anmäler fler än 8 personer samtidigt, är priset 355 kr per person för vuxna (boka-tidigt 325 kr)

Priset inkluderar
Buss till start, mat och fika under vandringen samt en Roslagsmarschen T-shirt.

Karta över Roslagsleden
I ditt PM kommer du att få en länk till en digital karta över Roslagsleden som du kan använda i din mobil. Du kan också köpa en tryckt karta över Roslagsleden i samband med anmälan till marschen.

Marschmiddag på Den Gyllene Räven
På kvällen anordnas en gemensam middag på Den Gyllene Räven, vid Sjötullstorget. Du lägger till middagen i din bokning. Räkna med god stämning och utlottningar från våra sponsorer. Middagen kostar 415 kr (två rätter samt ett glas vin/öl/alkoholfritt och kaffe ingår i priset).

För dig som vill boka till boende
Vill du förlänga din upplevelse med en övernattning finns möjlighet att vid din bokning lägga till en övernattning på Åtellet som ligger alldeles intill registrering- och målområdet. Vill du ha tips på andra boendet i närområdet kan du självklart kontakta oss.

Parkering
För dig som tar egen bil till registreringen vid Sjötullstorget finns gratis parkering vid Roslagsskolan, (Bältartorpsgatan 7), cirka 400 m till registrering/mål. Klicka här för en karta över parkeringar mot avgift i centrala Norrtälje.


Djur på tur
Hundar är varmt välkomna att delta! Vill du ta med din fyrbenta vän på transferbussen så går det också bra och du behöver inte ange detta i din anmälan.

Anmälan
Görs på på vår webbplats, på någon av Visit Roslagens turistbyråer eller via bokningstelefon 0767 - 650 660. Antalet platser är begränsat. Finns platser kvar är sista anmälningsdag den 12 augusti.

Bagage
Kan lämnas till Visit Roslagens personal vid registreringen och hämtas efter målgång.


Viktigt att tänka på:
- Ta med dig mobiltelefon samt egen vätska
- Klä dig efter rådande väder
- Roslagsleden är en vildmarksled, så använd en ledkarta och håll noga koll på ledmarkeringar och pilar under vandringen.
- Avbryt inte vandringen utan att meddela arrangören. På nummerlappen står kontaktnummer.
- Deltagande i Nya Roslagsmarschen sker på eget ansvar, men vi har gjort vårt allra bästa för att din vandring ska gå så smidigt som möjligt.

Kompletterande information
Några dagar innan marschen får alla som anmält sig ett PM med mer detaljerad information. Detta mejlas till den e-postadress som angavs vid anmälan. Observera att du som anmäler flera personer ansvarar för att vidarebefordra information och PM till övriga deltagare. PM:et kommer även publiceras på roslagen.se/roslagsmarschen.

Nya Roslagsmarschen anordnas av Visit Roslagen i samarbete med Föreningen Nya Roslagsmarschen.


Vi ses på Roslagsleden!


Nya Roslagsmarschen är ett miljödiplomerat evenemang vilket innebär att vi gör en rad åtgärder för att minimera evenemangets miljöpåverkan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Sep
Lördag 12 sep 2020 08:00 - 18:00 Roslagsleden

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
46 767650660


Boka hos oss

  • • Roslagens officiella bokningssajt
  • • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • • Säker betalning online
Build: 2020-05-26 16:55:36, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails