Mat & safari - guidad bussresa

Område: Norrtälje
Buss: Norrtälje turistbyrå/Campus Roslagen (visa karta)
Arena/Plats: Roslagsresor
Kategori: Evenemang
Datum: Lördag 17 aug 2019

Följ med på en matresa du sent ska glömma! Med på resan är vår guide Michael Blum.

Nu är bokningen stängd.

Vårt första stopp är Samstorps gård där vi får följa med på en viltsafari bland kronvilt, dovvilt, mufflonfår, vildsvin och Europas största landlevande däggdjur - visenten. För dig som önskar finns också tid att besöka gårdsbutiken där du hittar kött, grönsaker och andra lokala delikatesser.

Turen går vidare till Södersvik för en lunch hos Rådmansö Bageributik. Surdeg och lång jäsningstid ger ett nyttigt bröd med fantastiska smaker, som vi får ta del av vid lunchen då vi också serveras en soppa gjord på lokala råvaror. Lunchen tillagas av Cecilia Wennström och Mikael Marketeg, specialister på ekologisk catering.

Mätta och belåtna rullar vi vidare till Bondens Bod på Rådmansö. I denna genuina gårdsbutik erbjuds ”världens godaste” naturbeteskött, ekologiska ägg, korv, potatis och grönsaker. Allt efter säsong och årstid.

Vårt sista stopp blir på det tidigare Pensionat Westerbloms. Här har gäster vilat upp sig genom historien och huset är numera fullt av minnen från förr. Här avslutar vi dagen med en fika och Annika, som idag bor i huset, berättar mer om pensionatets historia.

Ord. pris: 995 kr/person inkl buss, guidning, viltsafari, lunch och fika.

Pris med NT-rabatt: 920 kr inkl buss, guidning, viltsafari, lunch och fika (för att få rabatten anges giltig rabattkod från Norrtelje Tidning vid bokning alt. vid påstigning på bussen)

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Aug
Lördag 17 aug 2019 09:00 - 16:00 Roslagsresor

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Buss: Norrtälje turistbyrå/Campus Roslagen
Telefonnummer (Bokning)
+46 767650660


Boka hos oss

  • • Roslagens officiella bokningssajt
  • • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • • Säker betalning online