Extraföreställning! Doug Seegers Christmas

Område: Norrtälje
Länna Kyrka (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang

Doug Seegers julkonserter i Länna kyrka var oerhört uppskattade så det ges en extraföreställning den 12 december kl. 20:00. Även denna gång är platsen Länna kyrka.

Doug spelar musik från sin nya julskiva ”Let´s All Go Christmas Caroling Tonight” blandat med några av hitsen
Välkommen till en stämningsfylld konsert fylld av julvärme!

Biljettpris: 390 kr. Entrén öppnar 19:30.

Doug Seegers har nu varit i studion och spelat in ett album med kända julsånger, blandade med några egenkomponerade låtar. I ”Let Me Ride With You Stacy” gör Doug en mycket varm och personlig vinkning till sin nära vän Stacy. Sången handlar om att Doug vill följa med Stacy på hennes ”Karl-Bertil Jonsson”-liknande uppdrag att åka runt och ge julklappar till Nashvilles utsatta och hemlösa. Doug vill vara med och dela lyckan av att ge och sprida glädje till människor med annars ganska lite att glädja sig åt.

Doug tänker nog inte på att med albumet ”Let´s All Go Christmas Caroling Tonight” gör han samma sak, fast på ett annat sätt.

Han förmedlar ren kärlek och vi är många som kommer att le och känna julvärmen när vi lyssnar. Doug sjunger klassikerna ”Silent Night”, “Rudolph the Red Nosed Reindeer” och vackra julballaden “I´ll Be Home For Christmas” med 100% inlevelse. Precis som när han sjunger sitt eget lyckopiller “Let Me Ride With You Stacy” och den bitterljuva uppgörelsen med sin frånvarande pappa i ”Daddy´s Still Around”.

Doug Seegers sätter sig i flygstolen och kommer tillbaka oss för en nästan månadslång turné från den 17 november och framåt. Julkonserterna kommer vara i kyrkor och konserthus. Doug spelar musik från sin nya julskiva blandat med några av hitsen. Med på de flesta konserterna kommer det att finnas en lokal barnkör, som efter Dougs önskemål sjunger ett par låtar med honom och bandet.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Länna Kyrka
Telefonnummer (Bokning)
46 767650660


Boka hos oss

  • • Roslagens officiella bokningssajt
  • • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • • Säker betalning online
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails