Bo på bondgård i egen stuga Mellangården

Adress: Tvärnö Mellangården 755, 742 91 Östhammar
Område: Östhammar (Vid kusten)
Visa karta

Stuga | På Tvärnö i Östhammars skärgård hittar du familjejordbruket Mellangården. Här kan du bo på en bondgård där både växtodlingen och djuruppfödningen är anslutna till KRAV.

Välkommen till Mellangården på Tvärnö i Norra Roslagen. Mellangården ligger på östra delen av ön Tvärnö, 21 km sydost om Östhammar. Mellangården är ett av två lantbruk som är i drift på ön och här finns biffkor, får, katter och hundar m m

Till ön finns fast broförbindelse.

På Mellangården finns ett hus till uthyrning.

Källarstugan.
Det gamla sädesmagasinet är helrenoverat i gammal stil. Du bor på gården, kan köra bil eller åka buss ända fram och har bara 600 meter till en ostörd havsvik där du har tillgång till vårt båthus, våra båtar och bastun. Boende i självhushåll. För dig som vill fiska ingår båt när du hyr stuga.

I närområdet finns gott om möjligheter till att utforska Roslagens fantastiska natur med bastu, fiske, båtutflykter, promenadstigar, minigolf och ytor för lek.

På gården finns en lekplats med gungor, lekstuga, sandlåda och möjlighet att spela fotboll och badminton. Här finns också en 10-håls minigolfbana, vedeldad bastu och badtunna.

Vi erbjuder även bårtransporter till t e x Singö för cyklister.

Båtutflykter
I båten Rospiggen Transporter 28 arrangeras turer ut i skärgården för både nytta och nöje. För gäster som reser med cykel anordnas transporter med gäst och cykel mellan olika öar/fastlandet.

Fiske
Vattnen kring Tvärnö är kända för sina fina fiskevatten. Här finns gös, gädda, abborre öring mm. Du kan fiska på egen hand eller genom guidade fisketurer. I maj-juni är strömmingsfisket i närheten av Hargshamn mycket populärt.

För mer information och priser se: Mellangården på Tvärnö


Du är välkommen till oss året om för att bo, fiska, konferera och uppleva den vackra naturen inte minst!

Faciliteter och service

Vid kusten
Generella faciliteter
Grill/grillplats TV-rum Bastu
Mat & Dryck på plats
Självhushåll

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Tvärnö Mellangården 755
Postadress
742 91 Östhammar

I närheten avBoka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online

Boka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails